KVALITNÍHO DESIGN NÁBYTKU
Menu
×
 x 

poptávka obsahuje 0 položek

Moderní interiér je dnes vzdušný, s maximem denního světla, propojený s exteriérem.

Dominantními prvky jsou beton, velká hliníková okna a dřevo, které tyto chladně působící materiály protepluje. Z materiálů imitujících beton jsou celé kuch. linky, podlahy, schodiště, ale také celé stěny interiéru. A jako protipól volíme dřevo. Dřevěné podlahy nebo kuchyňské pracovní desky krásně v takovém interiéru dominují a přitahují pozornost.

Také jídelny se právem dočkaly pozornosti a vévodí jim tento tradiční materiál. Moderní jsou stoly z masivu.

Deska z masivní odolné dřeviny vnese do takového interiéru prvek domácí atmosféry a hřejivého tepla. Především dubové dřevo je pro svou kresbu a tvrdost nejžádanější, přináší nadčasovou kvalitu, která vydrží věky a případná patina jen dodá stolu na kráse. Moderní je přirozenost dřeva se všemi nedokonalostmi jako jsou suky a prasklinky. Ty jsou zvýrazňovány tmavým tmelem. Záměrně je zachován přirozený reliéf s nepravidelným okrajem a hrubě zbavenou kůrou.

A protože prim hraje útulnost a pohodlí, je nutné zvolit nejen kvalitní jídelní stůl, ale i pohodlné židle.

Ke stolu z masivu nemusíme sahat nutně po těch dřevěných. I interiéru inspirovanému přírodou budou slušet kovové jídelní židle. Tedy třeba v látkovém potahu , ale s černou podnoží . Vyhledávaným designovým kouskem je také drátěná židle. Vkusným doplňkem jsou pak vlněné plédy a kožešiny, které poslouží místo sedáků.

Naše stoly jako je Janek, Kobe, Ceramic, Enterprise, Calabro budou skvěle doplňovat židle s kovovou podnoží z naší nabídky. Nabízíme pohodlné židle s područkami i pohodlná křesílka, čalouněné v látce nebo odolné kožence.

Moderní je propojení interiéru a exteriéru, a to si žádá sladit také nábytek. Volba kovových židlí nám dává více možností, jak toho docílit.

Masivní dubový jídelní stůl a židle

Janek a OlyKobekovove jidelni zidle a stul

 

 


TOP