KVALITNÍHO DESIGN NÁBYTKU
Menu
×
 x 

poptávka obsahuje 0 položek

18. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A BYTOVÝCH DOPLŇKŮ

Ve dnech od 30. 3. do 2. 4. 2023 proběhl tradiční veletrh FOR INTERIOR, který je považován v naší republice za nejvýznamnější oborovou událost, na které se scházejí výrobci a dodavatelé nábytkářského odvětví a bytového designu.

My jsme si veletrh také nemohli nechat ujít. Vystavovali jsme naše osvědčené modely jídelních židlí a stolů a také představili pár novinek.

A to naše nové dubové relaxační čalouněné křeslo s podnožníkem. Je tvořeno zakulacenou skořepinou,   opěradlo a sedák jsou ohnuty tak, jako by svého uživatele doslova objímaly. Vyniká přirozená kresba dřeva i struktura látky.

Dále to byly nové konferenční stoly, které se dají zasunout do sebe, když je potřeba šetřit místem. Mají příhodný název, který něco vypovídá o jejich tvaru. „Trsátka“ se opravdu líbila.

Na  výstavu jsme vyrobili nový stůl Richmond z ořechového masívního dřeva, který zaujme  tvarem své stolové desky. Křivky oválu si pohrávají s ostrým zakončením. Stůl jsme doplnili křesílky v tmavší povrchové úpravě s olejem a voskem. 

Ořech jsme zvolili záměrně, přírodní a bělené tóny dubu stále vedou v oblíbenosti, ale hnědé odstíny dřeva jdou opět do módy. 

Děkujeme všem, kteří náš stánek navštívili a něco pěkného si u nás objednali.

A že jste výstavu nestihli? Nevadí, rádi vás uvidíme u nás v Ostravě, všechny novinky máme v prodejně vystaveny. Anebo pak na podzimním veletrhu FOR ARCH společně s FOR INTERIOR 19. – 23. 9. 2023.

Konferenční dubový stůl trsátko

Konferenční dubový stůl trsátko

Stůl z ořechového masivu

Stůl z ořechového masivu

Křeslo relaxační dubové

Křeslo relaxační dubové

 

 

 


TOP