KVALITNÍHO DESIGN NÁBYTKU
Menu
×
 x 

poptávka obsahuje 0 položek

Na přelomu března a dubna proběhl jarní pražský veletrh nábytku a bytového designu For Interior spolu s For Garden, vše pro realizaci zahrad.

Veletrh je zaměřen jak pro laickou tak i odbornou veřejnost. Je doprovázen řadou přednášek týkajících se zařizováním interiérů. Návštěvník si tak na jednom místě může pořídit vybavení do celého interiéru nebo se jen tak inspiruje novými trendy.

My jsme nemohli chybět a tradičně jsme vystavovali naše nejžádanější masívní dubové stoly.

Do expozice jsme zvolili také nejprodávanější typy židlí a i pár úplných novinek.

Největší úspěch měla jednoznačně židle Archer, která poutala zaslouženou pozornost. Židle je to vydařená, je elegantní, ergonomicky chytře navržena a zákazníkům se jednoduše líbí.

 A z toho máme radost.

 

Archer 1

Archer 2

 

Co se týče stolů, tak bylo trochu pro nás překvapením, že nejvíce uspěl náš stůl BEN. Trochu jsme sázeli na modernější tvary stolu York, ale je vidět, že klasický jídelní rozkládací stůl, má na trhu stále své místo a je našimi klienty žádán. Nutno říct, že Bena vyrábíme již řadu let. Vsadili jsme však na nové opracování dřeva.  Kartáčování, suky a prasklinky s tmavou výplní dodávají  stolu typický „šmrnc“ pravého stolu ze dřeva. Hedvábně matný lak působí na dotek velmi příjemně.   Přírodní charakter stolu ještě zvlášť vyniká v kombinaci s moderními křesílky v sytějších podzimních tónech.

Ben 2

Expozice

BEN

židle Ottawa

Veletrh jste nestihli a naše výrobky byste rádi viděli? Přijeďte do naší kamenné prodejny do Ostravy Vítkovic.

Týden otevřených dveří k našemu 25letému výročí založení firmy bude probíhat od 23.-28. 5. 2022. Těšit se můžete na výrazné slevy vystaveného zboží v prodejně, slevu na uzavřenou zakázku a také slosování uzavřených zakázek s výhrou zajímavých cen. Losovat  budeme o designové křeslo, praktický věšák a  pěkné dekorační předměty.

Srdečně Vás zveme!


TOP