KVALITNÍHO DESIGN NÁBYTKU
Menu
×
 x 

poptávka obsahuje 0 položek

Stůl německého designera  Andrease Kroba se jmenuje YUNO a díky chytrému řešení stohování a spojování je právem označován za novou generací stohovacích stolů.

 Stohovatelné stoly nejen pro konference

 Yuno stůl tak snadné to je

Díky tomuto  stolu dokážete  snadno a rychle stoly uspořádat tak, jak potřebujete  a nebudete k tomu potřebovat nikoho jiného než vlastní dvě ruce. Tak snadné to je.

Manipulace se stoly je tak lehká, že ji zvládne opravdu každý. Nohy jsou vybaveny nenápadnými malými kolečky a tak stačí stůl lehce nadzvenout a pohodlně odvézt na místo určení.  Manipulační vozík je tomu šitý na míru.

Spojování stolů do řady je jednoduché, nevyžaduje žádnou montáž mezikusů,  zasunete pouze jednu podnož do druhé. Zvolíte si jen jeden ze dvou možných způsobů napojení. Jeden je s mezerou mezi jednotlivými stoly, ten druhý umožňuje těsné napojení desek bez mezer.

Při skladování bezesporu oceníte, že stoly značně šetří prostor. Konstrukce totiž dovolí těsné stohování jednoho stolu na druhý.

Stoly lze doplnit vestavěnou zásuvkou, která jde jednoduše pomocí tlačítka zavřít a otevřít. Volitelná je také kolení clona z textilního černého potahu.

Tyto stohovatelné stoly jsou jako stvořené pro kongresy, konference, školící střediska i  tvůrčí dílny.

Svým minimalistickým designem a precizním zpracováním však krásně zastanou funkci  domácího pracovního společníka.

Stohovatelné stoly nejen pro konference

Stohovatelné stoly nejen pro konference

 

Stohovatelné stoly nejen pro konference

Stohovatelné stoly nejen pro konference


TOP