KVALITNÍHO DESIGN NÁBYTKU
Menu
×
 x 

poptávka obsahuje 0 položek

Máte atypicky řešený pokoj a nevíte si rady s jeho uspořádáním? Chcete vlastní originální kus nábytku, který jinde neuvidíte? Nejste si jisti rozměrem, barvou nebo typem jídelního stolu?

Obraťte se na nás. Poradíme, navrhneme, nakreslíme.

Navrhujeme nejen kompletní interiéry, ale také pouze jednotlivé prvky.

Jídelní a konferenční stoly, pracovní stoly, knihovny, police, TV skřínky, kosmetické stoly a jiný drobný nábytek. Konzultace je zdarma, samotný návrh pak dle náročnosti. Navržený nábytek vám oceníme a můžeme také zrealizovat. Šetříme váš čas i peníze. Vyhnete se zklamání z nevydařené investice.

Pro představu přinášíme pár obrázků, jak takový náš návrh vypadá a pak i fotky konečné podoby  v interiéru.

Výroba nábytku na míru

 Návrh

Návrh police

 Realizace

Knihovna závěsná

 

Návrh police – knihovny do podkrovního pokoje.  Přáním klientky byla police, která by sloužila pro vystavení oblíbených knih, ale i upomínkových předmětů z dalekých cest. Police je z dubového masivu.

 Návrh

Návrh stůl Janek

 Realizace

stůl Janek

 

Návrh jídelního stolu

Většina nás má představu  velkého jídelního stolu pro spoustu stolovníků.  Vizualizace často pomůže při rozhodování,  zda zvolit pevný velký stůl nebo pořídit radši menší a rozkládací jídelní stůl. Prázdná místnost působí  vždy  velkoryse, po ustavení  kuch. linky a sedací soupravy už tomu tak není.

Návrh

Návrh pracovna Lucie

 Realizace

Knihovna s pracovním stolem Corian

 

Návrh pracovny v mezipatře mezonetového bytu

Zadáním bylo vytvoření příjemného pracovního zákoutí s knihovnou v nevyužitém prostoru mezipatra. Zvolili jsme kombinaci bílé a umělého kamene smetanové barvy

 Návrh

Návrh postel bělený jasan I

 Realizace

Postel z běleného jasanu 2

 

Návrh postele, knihovny a pracovního stolu

Vyšší postel s policí je na přání klientky se snímatelným čalouněným čelem.  Mentolová modrá krásně ladí s běleným jasanem. Tento materiál se pak opakuje na praktické menší knihovně s pracovním stolem.

 Návrh

Návrh postel bělený jasan II

 Realizace

Knihovna z běleného jasanu

 

 Návrh

návrh kabelková skříň

 Realizace

kabelková skříň

 

Výroba nábytku na míru


TOP