KVALITNÍHO DESIGN NÁBYTKU
Menu
×
 x 

poptávka obsahuje 0 položek

Výrobou stolů se zabýváme již od roku 1997. Nejdříve to byly stoly typizované, zaměřovali jsme se na série v určitém rozměru a  barevném provedení.

 Výrobou stolů se zabýváme již od roku 1997. Nejdříve to byly stoly typizované, zaměřovali jsme se na série v určitém rozměru a  barevném provedení.

Skladem byly židle a stoly, které si klient hned mohl koupit a odvézt.

Časem převládli klienti, kteří se nespokojili s typizovaným rozměrem či barvou, ale chtěli vyrobit  atyp nebo změnit odstín.  Proto jsme se  na zakázkovou výrobu také zaměřili.

Dnes jsou našimi zákazníky lidé, kteří buď hledají výrobce své jasné představy o jídelním stole. Mají konkrétní  požadavky na rozměrové a materiálové provedení.

Ale rozumíme také zákazníkům, kteří tápou a  správnou volbou si nejsou vůbec jistí. Ze spousty možností a shlédnutí katalogových vizualizací  mají  zmatek  a hledají optimální řešení.

Takové, které by se jim líbilo a plně vyhovovalo daným proporcím místnosti a také jejich vkusu a stylu ostatního bytového zařízení.

A v tom můžeme být nápomocni. Našimi znalostmi, zkušenostmi a poradenstvím. S klienty probereme možnosti, poradíme s materiály, zapůjčíme vzorníky i židle domů.  Největší zájem je pak o  zpracování vizualizace konkrétního prostoru. Navrhneme dvěaž  tři varianty možného řešení. Pak si již každý snáze udělá představu, jakou jídelní sestavu zvolit.

Víme, že takový krásný jídelní stůl a pohodlné židle přispějí k rodinné pohodě či příjemně strávenému času s  přáteli.

Výroba stolů z masivu

20180730 185153 2Návrh Janek HPL šedáNávrh Janek černáNávrh Janek žlutá

 

 


TOP